Over FSTVL

Plezier proef je hier

Als echte liefhebbers van ijs en chocolade willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven om van plezier te proeven. En daar zetten we ons elke dag voor in!

FSTVL is gebouwd op vier pijlers:


1) Fun staat centraal

Zoals onze baseline al aangeeft, staat alles bij FSTVL in het teken van fun. Want daar draaien zoete lekkernijen toch om? Of je nu als klant van ons ijs smult of als werknemer van FSTVL aan de dag begint: we willen dat je plezier hebt.


2) Passie voor ambacht

Kiezen voor FSTVL, dat is kiezen voor Belgische ambacht. Al onze lekkernijen worden op artisanale wijze gemaakt. Helemaal zelf ontwikkeld en altijd dagvers, speciaal voor jou. En dat proef je. Onze authentieke smaken herken je dan ook uit de duizend.


3) Verrassend creatief

Elke dag opnieuw proberen we onze klanten te verrassen. Met nieuwe creaties of leuke initiatieven. Wist je dat je ook bij ons terecht kan om gepersonaliseerde chocolade te laten maken? Ideaal als verrassend geschenk of om je feest naar een hoger niveau te tillen.


4) Safety first

Het spreekt natuurlijk voor zich, maar ons ijs, onze chocolade en andere creaties worden in alle veiligheid geproduceerd. Met grote aandacht voor hygiëne. Ook in onze ijssalons staat veiligheid centraal. Zo kan iedereen optimaal genieten van onze zoete bereidingen.

Contacteer ons

Chocolade

Roomijs

Wafels

Pannenkoeken

originele chocolade

Til jouw feest naar een hoger niveau 

Organiseer je binnenkort een communie, babyborrel of bedrijfsfeest? Op zoek naar een origineel extraatje om je gasten te verwennen? Wij creëren originele chocolade, helemaal op maat van jouw wensen. 

Ontdek ons maatwerk

Onze ijssalons

De snelste weg om plezier te proeven

Zin in ambachtelijk ijs, lekkere chocolade of een luchtige wafel? Dan ben je bij FSTVL aan het juiste adres! Je vindt een ijssalon van FSTVL in Knokke, Tielt, Aalter en Deinze.

Ontdek onze IJSSALONS