Verdeler worden

Ambachtelijk ijs en chocolade voor jouw winkel of bakkerij

FSTVL verkoopt zijn ambachtelijk ijs, wafels en de rest van het assortiment niet alleen aan particulieren. Ook horecazaken, bakkerijen of andere handelaars zijn overtuigd van onze kwaliteitsproducten en willen er hun eigen aanbod mee uitbreiden. Bovendien produceert FSTVL gepersonaliseerde chocolade op maat.

De mogelijkheden zijn eindeloos.


Verdeler worden van fstvl?

Dat is een fantastisch idee! Je klanten krijgen het water al in de mond. Dankzij FSTVL kan je rekenen op dagvers roomijs, bereid in ons atelier in Ruiselede. Als verdeler kan je rekenen op de beste voorwaarden en kies je volledig zelf welke hoeveelheden je afneemt.


Online bestelplatform

Als verdeler krijg je toegang tot een apart online bestelplatform, waar je makkelijk je gewenste producten en hoeveelheden kan bestellen. Wij zorgen voor de rest. Handig, toch?


Heb je interesse?

Contacteer ons dan gerust even. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden, helemaal op maat van jouw wensen en cliënteel.

Contacteer ons

originele chocolade

Op maat van jouw wensen

Als horecazaak, winkel of bakkerij kan je bij FSTVL niet alleen terecht voor heerlijk roomijs of luchtige wafels. Wij maken ook originele chocoladefiguren of pralines, helemaal in lijn met jouw wensen. Contacteer ons om alle mogelijkheden te ontdekken.

meer over onze chocolade

passie voor ambacht

En dat proef je

FSTVL is ontstaan uit de ambitie om het beste ambachtelijke ijs op de markt te brengen. In onze vier ijssalons geven we iedereen elke dag de kans om van plezier te proeven.

meer over fstvl